Hoe Werkt Het?

Herinneringen op dvdOphalen of langsbrengen

Als u graag uw oude banden bij ons wilt laten overzetten belt of mailt u even over de manier waarop u de banden aanlevert. De banden kunnen wij gratis bij u ophalen als u in de omgeving van IJmuiden woonachtig (of werkzaam) bent. U kunt de banden natuurlijk altijd opsturen of langsbrengen. Het adres vind u op de contactpagina.

Overzetten

Nadat wij de banden hebben ontvangen zullen wij deze professioneel voor u overzetten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de best mogelijke kwaliteit wordt behouden en zullen wij via onze professionele software (waar mogelijk) de kwaliteit verder verbeteren. Na het digitaliseren van uw banden, branden wij het digitale bestand als DVD-formaat op DVD. Hierbij krijgt u een net menuutje met aparte hoofdstukken zodat u in alle gemak en zoals u het gewend bent op een Dvd-speler of computer bekijken.

Nadat uw video beelden volledig op DVD zijn overgezet zorgen wij dat u dit met een mooi dvd hoesje met persoonlijk opschrift aangeleverd krijgt.

Uw tevredenheid staat bovenaan, dus wij zorgen dat het zo verzorgt mogelijk aan u aanbieden. Ook als u speciale verzoeken heeft over het beeldmateriaal op de band, zoals het wegsnijden of inkorten hiervan doen wij dit graag voor u.

Afleveren

Na het overzetten van uw dierbare banden zullen wij contact met u opnemen over de aflevering van uw oude banden en DVD’s. Waarna wij deze op het afgesproken tijdstip aan u overhandigen of als pakket retour sturen.